​Algebehandling af fliser med miljøgodkendte produkter

Vi renser alt, der er grønt og grimt

Er fliserne ikke, hvad de har været, og er du flov over de grønne fliser, som du har i din indkørsel eller foran din virksomhed? Uanset hvad der er grønt og grimt, så kan vi rense det.

Vores kunder har efterspurgt algebehandling og fliserensning – og vi lytter selvfølgelig til vores kunder! Derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde professionel algebehandling. Hos Mikkelsen Vinduespolering fjerner de grimme, grønne plamager hos både private husejere og virksomheder i blandt andet Aalborg, Svenstrup, Støvring og omegn.

Derfor skal du vælge os til algebehandling

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge os, hvis du skal have udført rengøring af fliser.

Vi er nogle drengerøve, som elsker vores arbejde – og det kan mærkes! Vi er altid i godt humør, og vi deler gerne ud af det. Vi er til at snakke med, og vi elsker at drikke en kop kaffe og spise en ostemad sammen med vores kunder.

Vi anvender miljøgodkendte produkter, og vi sætter en stor ære i at levere den bedste kvalitet. Når vi er færdige med din flisebehandling, vil dine fliser skinne så meget, at din nabo vil blive misundelig, og vi gør det tilmed til en billig pris.

Alt i alt er der 5 gode grunde til, hvorfor du skal vælge os:

  1. Vi medbringer alt udstyr og husker selvfølgelig altid vores gode humør
  2. Vi lægger vægt på kvalitet og god service
  3. Vi anvender miljøgodkendte produkter
  4. Vi fjerner alt, der er grønt og grimt
  5. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser

Skal vi hjælpe dig med rensning af terrasse eller fliser?

Vi tilbyder alt lige fra rensning af terrasse i træ til rensning af fliser. Er du i tvivl om, om vi kan hjælpe dig med din opgave? Stil dig selv spørgsmålet: ”Er det grønt og grimt?” Hvis ja, så kan vi fikse det!

Kontakt os gerne allerede i dag og få et uforpligtende tilbud – enten på algebehandling og fliserensning nu og her eller som en fast aftale. Vi tager ud til både privatpersoner og erhvervskunder i Aalborg, Støvring, Svenstrup og omegn.​

Hvem er vi

Mikkelsen Vi​nduespolering 

CVR: 34987270 

Kontakt​

Tlf.: 29806773

E-mail: tim@mikkelsenvp.dk

Her ligger vi

Søndervænget 15

9530 Støvring