Erhvervsservice for virksomheder og offentlige institutioner

Få rene og klare vinduer der er til at se igennem

Rene og klare vinduer er en del af en flot facade. Nypolerede ruder bidrager desuden også til et lyst og venligt arbejdsmiljø til glæde og gavn for medarbejderne.

Hos Mikkelsen Vi​nduespolering finder du en servicevirksomhed med stor erfaring inden for erhvervsservice. Vi varetager således flere forskellige opgaver for en række forskellige erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i blandt andet Aalborg, Støvring, Svenstrup og omegn, og vi hjælper også gerne din virksomhed eller institution.

Hvad er erhvervsservice?

Erhvervsservice kan dække over mange forskellige arbejdsopgaver fra virksomhed til virksomhed. Vores erhvervsservice dækker blandt andet over vinduespolering for erhverv. Vi arbejder både hurtigt og effektivt, og vi sørger altid for at udføre vores arbejde, så vi ikke er til gene for dine medarbejdere. I vil med andre ord slet ikke lægge mærke til, at vi er der.

Vi har kvaliteten i højsædet

Det er utroligt vigtigt for os, at din virksomhed eller institution får et skinnende rent resultat, når du vælger at indgå et samarbejde med os omkring erhvervsservice. Derfor har vi altid kvaliteten af vores arbejde i højsædet, og vi garanterer et flot resultat, der er til at se igennem!

Vi går desuden højt op i miljøet, og til vores arbejde benytter vi os derfor af miljøgodkendte produkter.

Kontakt os og hør mere eller indhent et skræddersyet tilbud

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vores erhvervsservice dækker over, så er du altid velkommen til at kontakte os for en indledende dialog. Det gælder selvfølgelig også, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den erhvervsservice, som din virksomhed eller institution har behov for.

Vi sørger for et professionelt resultat i en høj kvalitet, uden at vi er til gene for de ansatte, og vi benytter os altid af miljøgodkendte produkter til stor fordel for miljøet. Hvis du søger en specialist i vinduespudsning for erhverv, er vi således et oplagt valg.

Hvem er vi

Mikkelsen Vi​nduespolering 

CVR: 34987270 

Kontakt​

Tlf.: 29806773

E-mail: tim@mikkelsenvp.dk

Her ligger vi

Halkjærgårdvej 12

9230 Svenstrup J