​Fliserensning der gør naboen misundelig

Er dine fliser blevet grønne og grimme? Vi fikser dem!

Er dine fliser i indkørslen eller på stien foran dit hus eller din virksomhed blevet grønne og grimme på grund af genstridige alger, som du ikke kan få væk? Hvis det er grimt og grønt, så fikser vi det!

Hos Mikkelsen Vinduespolering pudser vi ikke kun vinduer. Vi lytter til vores kunder, og vores kunder har efterspurgt fliserensning – derfor tilbyder vi selvfølgelig også rensning af fliser. Faktisk så renser vi alt, hvad der er grønt og grimt. Det kan både være i Støvring, Svenstrup, Aalborg eller omegn, og det kan både være for private husejere og forskellige former for erhverv.

Vi renser fliser med vores gode humør – og miljøgodkendte produkter

Godt humør er desværre ikke nok i sig selv til at forvandle grimme og grønne fliser til rene og skinnende fliser, der vil gøre din nabo misundelig – og derfor anvender vi miljøgodkendte produkter til din fliserensning - men vi gør det altid med vores gode humør, for vi kan simpelthen ikke lade være. Vi elsker vores arbejde, og vi elsker vores kunder.

Derfor tager vi os også gerne tiden til at nyde en ostemad og en kop kaffe sammen med dig – hvis du har tid selvfølgelig. Hvis du ikke er hjemme, er det også helt OK.

Når vi siger, at vores fliserensning vil gøre din nabo misundelig, så mener vi det. Nu kender vi jo selvfølgelig ikke din nabo, men vi ville i hvert fald selv blive misundelige, hvis vores fliser var grønne og grimme, og vores nabos var skinnende rene. Vi sætter en ære i at levere den bedste kvalitet, og derfor stræber vi altid efter et sikre dig det bedste resultat i forbindelse med rengøring af fliser.

5 fordele ved at vælge os til fliserensning:

  1. Fliserens med miljøgodkendte produkter
  2. Høj kvalitet og et flot resultat
  3. Godt humør
  4. God service
  5. En god pris

Lad os gøre dine grønne fliser smukke som nye

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på fliserensning, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvad enten du ønsker rensning af terrasse, indkørsel, flisebelægning foran huset eller et helt fjerde sted.​ Kontakt os allerede i dag, og vi står klar til at rådgive dig inden for både fliserensning og algebehandling.

Hvem er vi

Mikkelsen Vi​nduespolering 

CVR: 34987270 

Kontakt​

Tlf.: 29806773

E-mail: tim@mikkelsenvp.dk

Her ligger vi

Søndervænget 15

9530 Støvring